Hrvatski | English

O nama

Ciklon d.o.o. za sanitarnu zaštitu čovjekove okoline osnovano je privatnim kapitalom 2004. godine u Zadru, kao prva tvrtka na ovom području registrirana za obavljanje poslova dezinfekcije, dezinsekcije, deratizacije i zaštite mora.

Pratimo najnovije europske i svjetske trendove u suzbijanju štetnika a stručni i profesionalni kadar stalno usavršavamo i educiramo, zbog čega u potpunosti možemo odgovoriti i najsloženijim zahtjevima tržišta. Isto tako, naše stručno osoblje Vam je na raspolaganju i za pomoć pri planiranju i uvođenju HACCP sustava.

Skrbimo o čistoći akvatorija Zadarske i Ličko Senjske županije od redovitih i izvanrednih onečišćenja, te smo svojom dosadašnjom aktivnošću znatno doprinijeli zaštiti mora.

Certifikacija sustava upravljanja kvalitetom (ISO 9001), okolišem (ISO 14001) te zdravljem i sigurnošću na radu (OHSAS 18001) omogućila nam je učinkovitiju organizaciju poslovanja kako bi mogli odgovoriti i najzahtjevnijim poslovnim izazovima i pri tom rizik negativnog učinka na okoliš i zdravlje djelatnika svesti na minimum. Na njima se temelji i naša politika kvalitete.

Usluge sanitarne zaštite pružamo na području javnog zdravstva i veterinarskog javnog zdravstva za što posjedujemo rješenje Ministarstva zdravstva RH i rješenje Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja; Uprave za Veterinarstvo.

S nizom poslovnih subjekata razvili smo partnerske odnose a nadamo se i Vašem povjerenju.